Ιδανικό για συνοδευτικό φαγητού ακόμα και για κυρίως.
Είναι κολασμένα νόστιμο.
Απλά δοκίμασε το μια φορά και μετά θα κολλήσεις.
Σε πολλούς δεν αρέσει το μπρόκολο γιατί το έχουν συνιθήσει με ένα νερόβραστο λαχανικό να τους συνοδεύει σε όλη τη παιδική τους ηλικία.
Γι’αυτό έρχομαι εγώ με αυτή τη συνταγη για να αντρέψω τα δεδομένα.
Μια συνταγή που δημιουργήθηκε όσο ήμουνα στο Παρίσι.
Υλικά
✔️Μπρόκολο
✔️Καπνιστή πάπρικα
✔️Σόγια
✔️Ελαιόλαδο
✔️λίγο τριμμένο σκόρδο
Εκτέλεση
1. Κόβουμε το μπρόκολο και ρίχνουμε τα υλικά μας και κάνουε μασάζ για να πάνε όλα τα υλικά πάντα
2. Το βάζω σε προθερμασμένο φούρνο για 15-20’ στους 190 στον αέρα
Θα το δεις να πάρει λίγο χρώμα. Μη το φοβηθείς. Συμβαίνει λόγω της σόγιας, δεν είναι καμμένο