Cookies με Αλεύρι Αμυγδάλου

Είναι εύκολα, είναι νόστιμα και είναι μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό. Είναι μαλακά, απλά πρέπει μόλις βγουν από το φούρνο να τα αφήσεις να κρυώσουν αλλιώς θα σου διαλυθούν.

ιδανικά και για παιδιά

Υλικά ( 24 τεμάχια)
240 γρ αλέυρι αμυγδάλου
πρέζα αλάτι
βανίλια
2 αυγά
100 γρ ζάχαρη της επιλογής σας (εγώ έβαλα καρύδας)
1 κ.γ μπέικιν πάουτερ
100 γρ λάδι καρύδας ή ηλιέλαιο
100-150 γρ κομμάτια σοκολάτας
 
Εκτέλεση
  1. Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από το αλεύρι και το μπέκιν και ανακατεύουμε
  2. Στη συνέχεια προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά, τέλος ρίχνουμε τη σοκολάτα
  3. Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 175 στον αέρα
  4. Δίνουμε σχήμα με το χέρι ή με ένα κουτάλι στα μπισκότα μας και ψήνουμε για 13-14′
  5. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και απολαμβάνουμε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *