Για ένα πετυχημένο και νόστιμο πιάτο δε θες πολλές παρασκευές ούτε πολλά υλικά. Θες πολύ καλή πρώτη ύλη. Ζύμωσα ένα καρβελάκι και μετά από λίγες μέρες, ο φίλος Νίκος, μου έστειλε γλυκό κουταλιού από τρούφα. Ήτανε ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει, ταίριαζε τόσο πολύ με το ζυμωτό ψωμί και τη ρόκα.
Είμαι σίγουρη ότι Θα άκουσες γλυκό του κουταλιού μανιτάρι και θα σκέφτηκες θεέ μου τι αηδία. Και όμως είναι από τις ιδιαίτερες γευσεις που έχω δοκιμάσει τελευταία. Το γαρύφαλο δε μέσα του δίνει μία άλλη ένταση και σίγουρα δεν καταλαβαίνεις ότι τρως μανιτάρι.
Υλικά
✔️1 κολοκυθάκι
✔️ρόκα
✔️μπέμπι σπανάκι
✔️1 αυγο
✔️1 κ.γ μουστάρδα
✔️1 κ.σ ταχίνι
✔️χυμό από 1/2 λεμόνι
Εκτέλεση
1.Τηγανίζουμε το αυγό μας
2.Σοτάρουμε με ελάχιστο ελαιόλαδο το κολοκυθάκι και στη συνέχεια ρίχνουμε το σπανάκι και τη ρόκα
3.Για τη σως, βάζουμε τα υλικά μας σε ένα μπολάκι και τα ανακατεύουμε όλα μαζί. Το λεμόνι μπορείτε να το βάλετε σιγά-σιγά για να το κάνετε όσο όξινο το επιθυμείτε