Πράσινη Σαλάτα με Ανθότυρο & Κεφίρ ντρέσινγκ

Μια σαλάτα που μοσχομυρίζει Ελλάδα. Δροσερή, ελαφριά και ιδανική για να συνοδέψει ένα τραπέζι ακόμα και για κυρίως γεύμα. Χωρίς πολλά έξοδα και κόπο.
Με ποιοτικά απλά υλικά μπορούμε να δημιουργήσουμε το τέλειο αποτέλεσμα χωρίς πολύ κόπο.
 
Υλικά για 1 σαλάτα:
✔️1 συσκευασία από την αγαπημένη σας σαλάτα
✔️6 ντοματίνια
✔️1/2 αγγούρι
✔️3-4 παντζαρόφυλλα
✔️2 κ.σ μαϊντανό ψιλοκομμένο
✔️1 κ.σ δυόσμο ψιλοκομμένο
✔️20 γρ ανθότυρο
✔️5-6 παξιμάδια χαρουπιού
 
Υλικά για το ντρέσινγκ:
✔️5 κ.σ κεφίρ
✔️ξύσμα από ένα λεμόνι
✔️ξύσμα από 1/2 πορτοκάλι
✔️χυμό από μισό λεμόνι
✔️3 κ.σ ελαιόλαδο
✔️1 κ.γ μουστάρδα
✔️1/4 κ.γ σκόρδο σκόνη
 
 
Εκτέλεση:
1. Σε ένα μπολ ρίχνουμε τη σαλάτα
2. Κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση, σε μεγάλα κομμάτια κόβουμε τα παντζαρόφυλλα και με το πίλερ κόβουμε το αγγούρι σε φλούδες
3. Ρίχνουμε το μαϊντανό και το δυόσμο πάνω από τη σαλάτα μας
4. Για το ντρέσινγκ ρίχνουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε καλά για να περιχύνουμε τη σαλάτα μας
5. Τέλος ρίχνουμε από πάνω το ανθότυρο και τα παξιμάδια